Arany felvásárlás

Ne adja el ékszereit tört arany árban! Mert mi valóban fazon aranyként, magasabb áron vásároljuk meg öntől! Arany felvásárlás és ezüst felvásárlás kisebb és nagyobb mennyiségben 8-24K-ig.

Arany felvásárlás árainkat mindig a napi világpiaci árhoz igazítjuk, amellyel igyekszünk Önnek a piacon lehetséges legmagasabb arany árat biztosítani. Az aktuális árfekvéseket figyelembe véve a legmagasabb áron vásároljuk fel fazonaranyát.

Ha szeretne egy megbízható fazonarany felvásárlással foglalkozó céget találni, ahol értékesíthetné ékszereit, antik tárgyait, akkor keresse bizalommal a Böszörményi Aranyházat: mi szabályos körülmények között, kimagasló árért cserébe vesszük át felvásárlásra kínált aranyát.

Arany ékszereink vételi értéke két dologból tevődik össze. Függ az arany ékszer aranytartalmától, másrészt a belefektetett munkaidő díjából. A zálogházak csak az aranytartalom árát fizetik meg, hiszen az ékszer eladás után újra feldolgozásra kerül így az előző munkadíj már nem számít. Önnek viszont ezért érdemes a legjobb árral rendelkező arany felvásárlással foglalkozó céget kiválasztani törtarany eladás esetén!

Forduljon hozzánk, nem okoz problémát a szakadt, kopott, hibás, vagy akár törött arany ékszer illetve fémjel nélküli arany ékszer sem, bármilyen tárgyat megvásárolunk, amelynek arany vagy ezüst tartalma van.

Ha eladó, hibás, hiányos aranyékszerén szeretne túladni a legjobb áron, akkor a Böszörményi Aranyházban éri meg törtarany ékszerét eladni.

25000Ft

Fazon arany

7000Ft

Tört arany

6350Ft

Világpiaci ár

25000Ft

Fazon arany

9000Ft

Tört arany

8251Ft

Világpiaci ár

25000Ft

Fazon arany

12000Ft

Tört arany

11396Ft

Világpiaci ár

A felvásárlás egyedi elbírálás alapján, a világpiaci ár függvényében történik. Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk.

Írjon nekünk!

[]
1 Step 1
Az Ön neve
TelefonszámTelefonszám
Üzenet szövege
0 /
Previous
Next