Arany felvásárlás

Ne adja el ékszereit tört arany árban! Mert mi valóban fazon aranyként, magasabb piaci áron vásároljuk meg öntől! Arany felvásárlás és ezüst felvásárlás kisebb és nagyobb mennyiségben 8-24K-ig a legmagasabb piaci arany árfolyamon.

Arany felvásárlás árainkat mindig a napi világpiaci árhoz igazítjuk, amellyel igyekszünk Önnek a piacon lehetséges legmagasabb arany árat biztosítani. Az aktuális árfekvéseket figyelembe véve a legmagasabb áron vásároljuk fel fazonaranyát.

Ha szeretne egy megbízható fazonarany felvásárlással foglalkozó céget találni, ahol értékesíthetné ékszereit, antik tárgyait, akkor keresse bizalommal a Böszörményi Aranyházat: mi szabályos körülmények között, kimagasló árért cserébe vesszük át felvásárlásra kínált aranyát.

Arany ékszereink vételi értéke két dologból tevődik össze. Függ az arany ékszer aranytartalmától, másrészt a belefektetett munkaidő díjából. A zálogházak csak az aranytartalom árát fizetik meg, hiszen az ékszer eladás után újra feldolgozásra kerül így az előző munkadíj már nem számít. Önnek viszont ezért érdemes a legjobb árral rendelkező arany felvásárlással foglalkozó céget kiválasztani törtarany eladás esetén!

Forduljon hozzánk, nem okoz problémát a szakadt, kopott, hibás, vagy akár törött arany ékszer illetve fémjel nélküli arany ékszer sem, bármilyen tárgyat megvásárolunk, amelynek arany vagy ezüst tartalma van.

Ha eladó, hibás, hiányos aranyékszerén szeretne túladni a legjobb áron, akkor a Böszörményi Aranyházban éri meg törtarany ékszerét eladni.

30000Ft

Fazon arany

10900Ft

Tört arany

10900Ft

Világpiaci ár

30000Ft

Fazon arany

12900Ft

Tört arany

12900Ft

Világpiaci ár

30000Ft

Fazon arany

14900Ft

Tört arany

14900Ft

Világpiaci ár

A felvásárlás egyedi elbírálás alapján, a világpiaci arany ár függvényében történik. Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk.

Írjon nekünk!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs6/boszormenyiaranyhazhu/home/www/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1018
[]
1 Step 1
Az Ön neve
TelefonszámTelefonszám
Üzenet szövege
0 /
Previous
Next

Küldjön üzenetet és hívjuk!